Mehr Taekwondo
Om Oss

Mehr Taekwondoklubb grundades i januari 2004 och träning inleddes på Sörredsgårdens träningsanläggning. Föreningen bildades den 31 maj 2006. Sedan 2012 håller vi till i trevliga och ändamålsenliga lokaler på skolorna i Lilleby. Under våren 2011 påbörjades ett utvecklingsprojekt, med syfte att professionalisera verksamheten och växa. Föreningens ambition är att tävla på högsta möjliga nivå.

Vi tränar World Taekwondo Federations (WT) stilart, som är en OS-gren. Vårt medlemskap i Riksidrottsförbundet (RF) är via Svenska Taekwondoförbundet (STF). Vi sätter stort vikt vid traditionella värderingar inom Taekwondo, såsom respekt, disciplin och fair play, men använder moderna metoder i undervisningen. Detta avspeglas i klubbens motto som är ENTUSIASM, HÅRT ARBETE och VÄNSKAP.

Taekwondo är ett roligt och effektivt sätt att träna och hålla sig i form. Mehr Taekwondoklubb har ett unikt koncept inom kampsporten eftersom både barn och vuxna, killar och tjejer tränar tillsammans i samma grupp. I gruppen finns det även flera familjer där både föräldrarna och barnen tränar tillsammans. Varför sitta och vänta medan sonen/dottern tränar när man kan vara med själv?

Du lär dig till exempel:

  • Självförsvar med mental disciplin och känslomässig mognad
  • Uppnår flexibilitet, koordination och styrka för hela kroppen
  • Att utveckla en ansvarskänsla för dig själv och andra människor


Taekwondo lämpar sig även för barn då de övar upp sin reaktionsförmåga, lär sig att respektera andra samt lär känna sina egna förmågor.

Mehr Taekwondos huvudinstruktör är Grand Master Mehran Eisazadeh


Läs om GM Mehran Eisazadeh här: https://taekwondohalloffame.com/honorees/gm-mehran-eisazadeh/